Heb jij een brede blik op de automotive markt en lever je graag maatwerk? Dan komen wij graag met jou in contact.

Vanwege verdere groei van onze leaseactiviteiten zijn wij op zoek naar een ervaren leaseadviseur (bedrijfswagens). Je komt te werken binnen ons bedrijfswagenteam in ons moderne kantoor in Enter. Naast het verwerken van lease aanvragen voorzie je onze relaties van gedegen adviezen o.a. op gebied van mobiliteitsvraagstukken. Daarnaast heb je als bedrijfswagenspecialist o.a. contact met onze wagenparkbeheerders en berijders. Wevi is een full- service mobiliteitspartner met circa 25 medewerkers en gevestigd in Enter. Wij ontzorgen onze zakelijke relaties op het gebied van mobiliteitsvraagstukken en begeleiden hen met het optimaliseren van het wagenpark. Wevi is een no- nonsens leasebedrijf met korte lijntjes, wat inhoudt dat je bijvoorbeeld rechtstreeks samenwerkt met de directie.De functie

Omdat van een bedrijfswagen andere prestaties worden verwacht dan van een reguliere personenwagen verwachten onze relaties een juiste afstemming. De afweging welk type bedrijfswagen nodig is, voor welke werkzaamheden wordt de wagen ingezet of de optimale inrichting van de bedrijfswagen. Dit zijn zomaar een aantal criteria welke je met onze relaties bespreekt. Samen met je collega’s van het personenwagenteam zijn jullie verantwoordelijk voor alle lease activiteiten van Wevi.Welke taken horen hierbij?

Als leaseadviseur bedrijfswagens ben jij hét aanspreekpunt voor onze relaties als het gaat om bedrijfswagen- gerelateerde zaken. Wij vragen van jou:

  • Een accuraat en pro-actief relatie- en wagenparkbeheer
  • Nieuwe lease offertes uit te brengen voor bestaande en nieuwe relaties
  • Leaseaanvragen te behandelen en af te werken (end to end)
  • Berijders te woord staan als zij mobiliteitsvraagstukken hebben


Wat bieden wij

Werken bij ons betekent werken in een cultuur waarin het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerken boven eigenbelang staat. Dat neemt niet weg dat wij eigen initiatief bijzonder waarderen zolang het doel is, de klantverwachting in positieve zin te overtreffen. Je komt te werken in een informele organisatie, daar hoort ook samen plezier maken bij. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.Om te reageren op de vacature leaseadviseur bedrijfswagens voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding en hebt affiniteit met de Automotive sector
  • Heb je nog maar een paar jaar werkervaring? Dat maakt ons niet zo heel veel uit. Het gaat ons vooral om je persoonlijkheid, capaciteiten en ambitie. Alle aspecten van het lease vak leer je in de praktijk.
  • Je bent je bijzonder vaardig in Excel en MS office
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met Carwise.

Herken jij je in dit profiel? Meld je dan samen met je CV bij Wevi niels(at)wevi.nl. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je contact opnemen met Niels Noordam (directie), via telefoonnummer 0547-284062.

Past het geschetste profiel niet bij jou, maar ken je iemand die hier wel perfect in past? Stuur deze vacature dan door!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.