Over Wevi

Met meer dan 35 jaar ervaring in de internationale automotive sector behoort de Viscaal Groep tot één van de betrouwbaarste mobiliteitspartners. Wevi, opgericht in 2006, is nu al een van de grootste zakelijk mobiliteitspartners van Nederland.

Met name door volumevergroting weet Wevi de beste condities voor de klanten te creëren. Met Wevi bent u gegarandeerd van een betrouwbaar, flexibel en professioneel wagenpark waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Onze eigenschappen

Merkonafhankelijk

Wevi biedt met haar dienstverlening een oplossing door merkonafhankelijk te acteren. Na de QuickScan kan gezamenlijk bepaald worden welke merken aangeboden worden. Hierbij wordt gekeken naar de doelstelling en de wensen die u aan uw wagenpark verbind.

Meedenkend

Wevi volgt nauwlettend de behoefte van de markt en haar klanten. Meedenken betekent bij ons nadenken over een oplossing bij een ander. Hierbij kunt u denken aan het stimuleren van berijders om onder andere auto’s te selecteren die interessant zijn. Dit kan gaan om merksturing, actieauto’s, proactieve sturing in keuze van de leaseauto.

Proactief

U bepaalt zelf in welke mate uw wagenpark proactief wordt beheerd. Dit kan onder andere gaan om kosten besparen, flexibiliteit invoeren, berijders informeren, en een tal van andere facetten. Dit is uiteraard aan u en wordt inzichtelijk gemaakt middels de QuickScan.

Grootschalige eigen inkoop

Wevi kent door haar eigen inkoopstrategie een bijzondere positie binnen de Europese markten. Door een intensieve (internationale) samenwerking en grootschalige eigen inkoop van voertuigen zijn wij in staat significante voordelen voor u te realiseren.

Innovatief

Wevi is een autonoom groeiende organisatie en kijkt voortdurend naar nieuwe online oplossingen die u kunnen ondersteunen om het wagenpark beter te beheren. Deze innovatieve houding vraagt van uw organisatie ook een actieve houding, middels deze combinatie wordt uw wagenpark optimaal beheerd.

Helder

In de wereld van auto leasen gebeurt veel, ook zaken waar mensen niet iets van begrijpen. Wevi is helder en transparant in wat ze doet. De wereld van vandaag de dag vraagt een andere benadering en hier geldt dat transparantie leidt tot begrip en commitment, dit resulteert uiteindelijk weer in een optimale samenwerking.

Ook een
efficiënter
efficiënter wagenpark ?

Wij laten u graag zien wat Wevi voor uw organisatie kan betekenen. Samen bespreken we de mogelijkheden en voorzien we u van geheel vrijblijvend advies..

Plan een afspraak
of bel ons op 0547 - 284 060

Wilt u een afspraak maken voor ruitschade, klik dan op "afspraak maken" om online een afspraak te maken. Wilt u liever telefonisch contact, neem dan contact op met onze ruitschade afdeling.

Afspraak maken

Liever telefonisch contact?

0547 - 820 008

U kunt u schade direct online melden. Heeft u vragen of wilt u geholpen worden bij het online schademelden van uw leaseauto neem dan contact op met onze schadeafdeling.

Schade melden

Liever telefonisch contact?

0547 - 284 066

Wilt u geholpen worden met de Wevi pechhulp neemt u dan contact op met onze pechhulp. Zij zijn 24 uur per dag te bereiken op onderstaand nummer.

0547 - 284 068

Heeft u een vraag en heeft u deze niet kunnen vinden op de website, dan horen wij graag van u. Voor alle vragen over uw leaseauto neemt u contact op met onze servicedesk.

Mail ons

Liever telefonisch contact?

0547 - 284 060