Parkeervergunning

Parkeervergunning

In sommige gevallen kan het verplicht zijn, dat u voor uw auto een parkeervergunning nodig heeft. Aangezien de auto op naam staat van Wevi B.V., dienen wij een verklaring af te geven, waarin wij te kennen geven, dat u de bestuurder bent van dit voertuig en dat u namens Wevi gemachtigd bent om een parkeervergunning aan te vragen.

Aanvragen

  Auto gegevens
  Persoonlijke gegevens
  Wilt u een afspraak maken voor ruitschade, klik dan op "afspraak maken" om online een afspraak te maken. Wilt u liever telefonisch contact, neem dan contact op met onze ruitschade afdeling.

  Afspraak maken

  Liever telefonisch contact?

  0547 - 820 008

  U kunt u schade direct online melden. Heeft u vragen of wilt u geholpen worden bij het online schademelden van uw leaseauto neem dan contact op met onze schadeafdeling.

  Schade melden

  Liever telefonisch contact?

  0547 - 284 066

  Wilt u geholpen worden met de Wevi pechhulp neemt u dan contact op met onze pechhulp. Zij zijn 24 uur per dag te bereiken op onderstaand nummer.

  0547 - 284 068

  Heeft u een vraag en heeft u deze niet kunnen vinden op de website, dan horen wij graag van u. Voor alle vragen over uw leaseauto neemt u contact op met onze servicedesk.

  Mail ons

  Liever telefonisch contact?

  0547 - 284 060