Alles over de Wevi tankpas.


...
De tankpas

Indien het brandstofcontract deel uit maakt van uw leasecontract, dan ontvangt u een aantal dagen na aflevering van de auto, een brandstofpas (BP- of Travelcardpas). Met uw BP tankpas kunt u bij alle Argos, BP, Texaco en Total tankstations tanken. Met uw Travelcard tankpas kunt u in Nederland bij elk tankstation tanken, mits deze door Travelcard wordt ondersteund. Let wel, de pas is alleen te gebruiken voor het kenteken welke vermeld staat op de de pas. De aanvraagprocedure duurt gemiddeld 5 werkdagen en de pas en pincode worden gescheiden naar uw privéadres gestuurd. U kunt ook in het buitenland gebruik maken van de brandstofpas. Op www.routex.com kunt u precies bekijken waar u kunt tanken in het buitenland met de brandstofpas.

Overzicht tankstations NL:

Website

Mobiele website

Belangrijke aandachtspunten:
 • Toets uw kilometerstand in bij iedere tankbeurt.
 • Bij verlies of diefstal neemt u direct contact op met de Wevi Servicedesk. Wevi is nimmer aansprakelijk voor misbruik van uw verloren of gesloten brandstofpas.
 • Bij inleveren van uw leaseauto retourneert u de brandstofpas aan Wevi.

Indien u uw pincode vergeten bent kunt u via onderstaande knop een nieuwe pincode aanvragen:

Nieuwe Pincode aanvragen


Indien u gebruik wil maken van de BPme App en uw Tankpas als betaalmiddel wil koppelen kunt u hier de activatiecode aanvragen:

BPme Activatiecode aanvragen


Online tanking declareren

Indien u niet met de tankkaart heeft kunnen betalen bij het tanken voor uw leaseauto en het bedrag zelf hebt voorgeschoten, dan kunt u onder voorwaarden een declaratie indienen. Wij nemen alleen tankdeclaraties in behandeling wanneer deze middels het declaratiesysteem/formulier bij ons binnenkomen en alle gegevens goed gevuld zijn. De volgende voorwaarden zijn hierbij van belang:

 • De tanking is minder dan 3 maanden geleden geweest
 • Een kopie van het originele tankbewijs is leesbaar en toegevoegd
 • De sturing op de aangesloten tankstations wordt door u opgevolgd, Wevi houdt zich het recht voor om een declaratie af te wijzen wanneer u regelmatig bij een niet aangesloten station tankt
 • Het minimale declaratiebedrag is vastgesteld op € 20,00 (m.u.v. het (af)tanken van vervangend vervoer voor berijders met alleen een laaddruppel)
 • Bij een declaratie kunnen er administratiekosten op de declaratie ingehouden worden, dit is afhankelijk van de declaratie en de afspraken met uw werkgever.

  Auto gegevens
  Persoonlijke gegevens


  Declaratie(s)

  Omschrijving Datum Bedrag incl BTW (in €) Aantal liters Soort brandstof Merk tankstation KM stand bij tanking Laatste 6 cijfers tankpas Factuur
  Vorige stap
  Volgende stap